Álláskeresők figyelmébe ajánljuk – vállalkozói képzésre jelentkezés


Az e-KARRIER programnak köszönhetően októberben térítésmentes 60 órás vállalkozói ismeretek képzés indul, melynek keretében a vállalkozóvá váláshoz, az önfoglalkoztatáshoz szükséges legalapvetőbb készségeket sajátíthatják el a résztvevők. A harminc óra elméletből és harminc óra gyakorlatból álló tanfolyam egyaránt betekintést nyújt alapvető közgazdasági ismeretekbe, bevezeti a résztvevőket a vállalkozások elindításához szükséges piackutatási, marketing és üzleti terv készítésébe. Tárgyalástechnika és üzleti levelezési kurzus is szerepel a tantervben, amit a vállalkozások üzemeltetéséhez szükséges adminisztratív kötelezettségekre való felkészítés egészít ki. A tanfolyam október 6-án (hétfő) indul és október 17-én (péntek) ér véget, amely hétköznaponként 6 óra elfoglaltságot jelent.

A vállalkozói képzésre azok a álláskeresők jelentkezhetnek, összesen 15-en, akik legalább általános iskolai végzettséggel rendelkeznek. Szakmai tapasztalat a részvételhez nem szükséges. 

Jelentkezni szeptember 1-jétől, szeptember 26-ig folyamatosan lehet a ugyfelszolgalat@ekarrier.hu e-mail címre megküldött önéletrajzokkal és a www.ekarrier.hu oldalról letöltött és kitöltött jelentkezési lapokkal, vagy személyesen a három e-KARRIER irodában.
 

A képzésről és a szolgáltatásokról bővebb információkért keresse személyesen a Karrier Irodák munkatársait! Nyitva tartási idő: hétköznapokon 8-16 óráig. Bővebb tájékoztatást elektronikusan az ugyfelszolgalat@ekarrier.hu címen kérhet.

e-KARRIER irodák:

4025 Debrecen, Arany János utca 2. +36 /30/485-72-69
4100 Berettyóújfalu, József Attila u. 35. +36 /20/424-84-80
4220 Hajdúböszörmény Tesco +36 /30/485-72-83VISSZA