TÁMOP-1.4.3.-12/1-2012-0141 azonosító számú ,,e-KARRIER" program


A TÁMOP-1.4.3.-12/1-2012-0141 azonosító számú ,,e-KARRIER" program 2013. áprilisától indult el, három debreceni civil szervezet együttműködésében. 
A főpályázó CSAT Egyesület a Hátrányos Helyzetű Rétegek Munkaerőpiaci Csatlakozásáért, és partnerei - a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület, valamint a SZOCIOGRAMM Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. célja az, hogy egy új, az álláskeresést hatékonyabbá tévő szolgáltatási rendszert alakítson ki. A programunk olyan képzéseket és szolgáltatásokat kínál, melyek megkönnyítik az elhelyezkedést a munka világában. A projekt keretében Call-centereket létesítünk. A Call-centerekben korszerű elektronikus és telefonos szolgáltatásokkal támogatjuk a hatékony munkaerő-piacon való elhelyezkedést. 

Továbbá Karrier Pont Irodákat nyitunk három helyszínen, Debrecenben, Berettyóújfaluban és Hajdúböszörményben. Az irodákban dolgozó karriertanácsadók személyesen is segítik az álláskeresés folyamatát. 
Létrehozunk egy, az álláskeresés folyamatát támogató honlapot, mely ötvözi a klasszikus álláshirdetős portálok funkcióit, valamint az álláskeresési, képzési és munkatanácsadást.

Egyéb szolgáltatásokat is kínál a programunk, melyekre minden érdeklődőt szívesen fogadunk: a képzési és munkatanácsadás, az álláskeresési technikák megismerése, a kulcsképességek fejlesztése, a pszichológiai tanácsadás, a jogi tanácsadás és az állásvadász tábor.

Elérhetőségeink:
CSAT Egyesület a Hátrányos Helyzetű Rétegek Munkaerőpiaci Csatlakozásáért
Cím: 4025 Debrecen, Arany János u. 2. fszt. 2.
Telefonszám: 0652/ 530-896
E-mail cím: ekarrier143@gmail.com

A program munkatársai:
Kovács Zsuzsanna - projektvezető
Eszik Édua - szakmai vezető
Czifra Tibor - pénzügyi vezető
Ferenczi Gábor - pszicho-szociális tanácsadó
Somogyi Beáta - képzési koordinátor
Kovács Krisztina - képzési koordinátor
Tóth Anita - szakmai asszisztens, szociális munkásVISSZA